Prosjektcontroller

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits med over 10.000 ansatte i Europa. I Norge har vi spisset oss med unik spesialkompetanse på komplekse infrastrukturprosjekter innen tunnel og tunnelrehabilitering, bro og betong og energi. Det gir resultater, og vi er i sterk vekst! Vi er mer enn 650 uformelle og entusiastiske fagpersoner, stolte av de utfordrende og komplekse oppgavene vi løser i fellesskap. Vi har hovedkontor på Lysaker i Oslo og prosjekter over hele landet.

Den mangeårige kompetansen og erfaringen til et tradisjonelt entreprenørselskap i kombinasjon med fokus på digitalisering og ledende teknologi, gjør det mulig for oss å levere fremtidsrettede og bærekraftige løsninger. Vi verdsetter initiativ og kan tilby muligheter for medvirkning i en organisasjon med rask omstillingsevne.

FirmaImplenia Norge
FylkeRogaland
StedKvitsøy
Søknadsfrist15.08.2024

Har du lyst å lede økonomi-/controllerarbeid på vårt nye prosjekt E39 Rogfast E02 Kvitsøytunnelen?

Vi har akkurat vunnet nytt prosjekt der vi har fått tilliten til å bygge verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel i Stavanger (E39 Rogfast Entreprise E02, midtre del av Boknafjordtunnelen, Kvitsøy) hvor arbeidene vil pågå ut 2030. Nå trenger vi en dedikert prosjektkontroller som blir med på laget.

Vi tar utfordringen, gjør du?

Som prosjektcontroller vil du ha ansvar for organiseringen av økonomistyringen i prosjekt og på mange måter være knutepunkt for all operativ aktivitet. Du vil derfor være sentral for prosjektorganisasjon og jobbe tett opp mot prosjektledelse for å sikre god og effektiv økonomioppfølging. Du følger hele prosjektet, fra planlegging og gjennomføring til overlevering. I denne stillingen vil du også bli en del av økonomi- og regnskapsteam med kompetente fagpersoner. På denne måten vil du bli en del av et større fagmiljø, samtidig som du kommer til å få ansvaret for egnet prosjekt og vil jobbe selvstendig.

I Implenia satser vi på talentene, og vi er kjent for et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi tror på at våre ulikheter gjør oss sterkere. Hos Implenia verdsetter vi mangfold. Vår rekrutteringsprosess er derfor rettet mot å fremme likeverd og inkludering. Du vil få gode utviklingsmuligheter, og bli en del av et faglig sterkt team.

Som prosjektcontroller hos oss, vil du blant annet få ansvar for:

  • Løpende økonomisk månedsrapportering for prosjektet
  • Bistå med utarbeidelse av sluttprognose for prosjektet
  • Bistå til å sikre at prosjektet følger selskapets prosedyrer og styringssystem
  • Likviditetsplanlegging og oppfølging
  • Være prosjektets superbruker på SAP, ByggOffice, PowerBI og Excel
  • Gi opplæring tilknyttet økonomioppfølging i prosjektet ved behov
  • Bistå ved måneds-/kvartalsavslutninger i forbindelse med rapportering til konsernet
  • Bistå ved intern eller ekstern revisjon

Til denne stillingen ser vi etter deg som har utdannelse innen økonomi/regnskap. Vi trenger en med minimum 3 års erfaring, hvorav erfaring fra bransjen er en fordel. Du er strukturert og analytisk og viser god helhetsforståelse for økonomiske problemstillinger. Du utviser god forretningsforståelse og kommersiell teft. Som person er du en typisk lagspiller, besitter utmerkede samarbeidsevner og utviser god gjennomføringsevne.

Som prosjektcontroller er det et krav at du har førerkort klasse B, og kommuniserer godt muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk.

Arbeidssted vil primært være på prosjektriggen på Kvitsøy utenfor Stavanger. Det vil eventuelt tilrettelegges for pendling.

Passer du til beskrivelsen, da håper vi å høre fra deg!

Vi tar forløpende vurderinger av søknader som kommer inn. Endelig søknadsfrist er 15. august.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:

Økonomidirektør
Truls Evensen
+47 917 51 337

Søk stilling

Vis flere stillinger: