Prosjekt- og byggeledere - samferdsel


Advanisa er et selskap i AFRY Norge. AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Firma Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist10.10.2020

Advansia er ledende innen helhetlig prosjekt- og byggeledelse i bredden av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. Vi kombinerer vår samlede erfaring med velprøvd metodikk og ny teknologi for å skape bærekraftige løsninger for kundene og samfunnet.

Ønsker du å jobbe i Oslo-området med store og komplekse prosjekter innen samferdsel?

Seksjon for samferdsel i Advansia har store og omfattende prosjekter hvor det kommer større investeringer i årene fremover. I vår seksjon finner du både prosjekter innen vei, gate, VA, landskap, tunell, elektriske anlegg, spor eller bane. Vi har vunnet omfattende rammeavtaler i Oslo-områdets største prosjekter innen samferdsel, slik som Fornebubanen, Follobanen og ny vannforsyning Oslo. Vi ønsker derfor å styrke laget vårt med flere ressursterke og dyktige prosjekt- og byggeledere.

Hos oss finner du mennesker som er opptatt av kompetansedeling, er nytenkende, liker faglige diskusjoner og som setter pris på teamarbeid og humor i hverdagen. Seksjonen har variert erfaring, noe som gjør at vi kan levere komplette team med utfyllende kompetanse. I seksjonen er det gode karriere- og utviklingsmuligheter i prosjektene, og alle ansatte har en utviklingsplan. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og er opptatt av å spille hverandre gode.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er fremtidsrettet og nytenkende, en som trives med tekniske utfordringer og tverrfaglig samarbeid. Du er en faglig sterk og dedikert person som ønsker å bidra til den videre utviklingen i Advansia. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med forskjellige mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

Vi ser for oss at du har erfaring fra følgende områder:

 • Utbredt erfaring med prosjekt- og byggeledelse fra større samferdselsprosjekter i byområder
 • Bred kjennskap til områder som VA, vei,gate, landskap, tuneller, elektriske anlegg, eller bane
 • Kjennskap til offentlige anskaffelser
 • God kjennskap til offentlige anskaffelser
 • Utbredt erfaring med offentlige byggherrer
 • Erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring og fremdriftsplanlegging og- styring
 • Digitalisering av arbeidsprosesser
 • God kunnskap om prosjektøkonomi

Kvalifikasjoner:

 • Høyere relevant ingeniørutdanning, Bachelor/ Master
 • Minimum 8 års relevant erfaring som prosjekt- og/eller byggeleder i infrastruktur/samferdselsprosjekter
 • Gjerne bakgrunn innen VA/Vei,kommunalteknikk, gate, landskap, elektro (erfaring med høyspent), eller ingeniørgeolog
 • Solid IT- og systemkompetanse
 • Meget god forretningsforståelse
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, samt gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Egenskaper vi setter pris på at du har:

 • Evne til å jobbe målrettet, planmessig og strukturert samtidig som du er en selvstendig pådriver i prosjektene
 • Gode samarbeidsegenskaper, både med kunder og kolleger
 • Evne til å beholde ro og oversikt i perioder med stor aktivitet
 • Fremoverlent
 • Vilje og evne til å omstille deg
 • En positiv og inkluderende holdning

Relevante sertifiseringer slik som Prince 2, LEAN(industrialisert bygging), BIM (strategier og prosjektstyring), BREEAM-NOR, eller lignende programmer er en fordel.

Vi tilbyr:

I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, tilgang på firmahytter, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri med lønn i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Marthe Richardsen, rekrutterer, tlf: 971 92 123

Søk stilling

Vis flere stillinger: