Prosjekt-/Byggeleder

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. HRP leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.

Firma HR Prosjekt
FylkeTrøndelag
StedVerdal
Søknadsfrist02.03.2020

HRP Trøndelag Nord søker flere prosjekt-/byggeledere

HRP er involvert i mange samfunnsviktige bygge- og anleggsprosjekt i Trøndelag. Avdeling Trøndelag Nord har siden etableringen av avdelingskontor på Verdal i 2018 hatt en betydelig oppdragsmengde, og på grunn av lovende markedsutsikter så søkes det nå etter ytterligere 2 stk prosjekt-/byggeledere.

I våre prosjekter er vi ofte representert med tverrfaglige team bestående av f.eks. SHA-rådgivere, kontrollingeniører, prosjekt- og byggeledere. Vi ønsker å tilrettelegge for medarbeidernes utvikling og vekst og ser at våre medarbeidere får en veldig god opplæring og utvikling ved å jobbe i slike team. Vi ser enkeltmennesket og vektlegger personlig utvikling for våre medarbeidere. Dette gjenspeiles i selskapets ambisjon om å være ledende på ansatt-tilfredshet.

HRP er i sterk vekst og i den forbindelse er vi på utkikk etter flere dyktige, engasjerte og målrettede Prosjekt- og Byggeledere. Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Viktigst av alt er at du er engasjert, lærevillig, framoverlent og ønsker å utvikle deg selv!

Vi opplever veldig sterk etterspørsel etter våre tjenester innenfor Bygg, ITB Kommunalteknikk, Vei, og har derfor flere faste stillinger ledige. Typiske oppdrag vil være Prosjekt-/Byggeledelse, KU/SHA, Kontrollingeniører.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor/ Master innen relevant fagretning, for eksempel bygg, infrastruktur, miljø mm.
 • Mer enn 4 års erfaring fra administrativ rolle i bygge og eller anleggsprosjekter.

Våre forventninger til deg

 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
 • Du er kundeorientert og en god relasjonsbygger
 • Du er strukturert og faglig engasjert
 • Du er proaktiv, løsningsorientert og nysgjerrig
 • Du ønsker å ta ansvar og er sulten på å utvikle deg
 • Du har gode it-kunnskaper.

Vi tilbyr

 • Et meget godt arbeidsmiljø med mange dyktige kollegaer som ønsker å bidra til din utvikling.
 • Store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag med og mange spennende prosjekter.
 • Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons og forsikringsordninger
 • Svært gode utviklings- og karrieremuligheter i Norges mest spennende prosjektlederfirma.

Arbeidssted:

Vårt kontor ligger på Vipsenteret i Verdal industripark. Våre prosjekter er i stor grad fra Trondheim og opp til Nordlandsgrensen. Bor du litt utenfor Verdal, men synes dette virker interessant? Fortvil ikke, vi har sannsynligvis oppdrag i ditt lokalområde!

Kontaktperson

Ole Kristian Høiås

Avdelingsleder Verdal

Telefon 907 40 250

Søk stilling

Vis flere stillinger: