Produksjonssjef og Prosjektledere for totaltekniske leveranser

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen.

I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Firma Bravida
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.08.2020

Bravida skal styrke organisasjonen for gjennomføring av sykehus installasjoner - er dette noe for deg?

Bakgrunn:

Flere store norske sykehusprosjekt er under planlegging eller i startfasen og Bravida med lang erfaring fra tilsvarende komplekse prosjekter er naturlig nok en meget viktig bidragsyter. Vi har allerede inngått avtaler, eller er i ferd med å inngå avtaler for flere og ønsker derfor å knytte til oss medarbeidere til å innta sentrale roller i prosjektorganisasjonene.

Et av disse prosjektene er det nye Akuttsykehuset på Hjelset utenfor Molde hvor Bravida og Skanska (HE) har signert samspillskontrakt. Bravida er totalteknisk leverandør i prosjektet og vil også ha ansvar for prosjekteringsarbeidet sammen med COWI. For Bravida sin del vil prosjektet være det største noensinne. Prosjektet gjennomføres i sin helhet etter NS 8417 og byggestart vil bli Q1 2021. Fra nå og frem mot produksjonsstart jobbes det videre med detaljprosjektering og beskrivelser. Denne jobben foregår i Skanska sine lokaler på Brattøra (Powerhouse) i Trondheim.

Den totaltekniske leveransen består av elektro, rør/sanitær, ventilasjon, medisinske gasser og automasjon.

Om stillingene:

Rollen som Produksjonssjef vil ha det overordnede ansvar for Bravida sin produksjon, og rapportere til Bravida sin Prosjektsjef. Det innebærer å sikre en effektiv produksjon, god samhandling mellom fagene, utnytte mulige synergier, god og effektiv logistikk og et godt samarbeid mellom øvrige aktører i prosjektet. Produksjonen skal planlegges og gjennomføres innenfor prosjektets økonomiske forutsetninger og således er det viktig at Produksjonssjefen også bidrar i prosjekteringsperioden.

Produksjonssjefen vil sammen med prosjektlederne være sentral i byggemøter både med HE, byggherre og øvrige underleverandører i prosjektet. Prosjektlederne for de enkelte fag vil rapportere til produksjonssjefen.

Rollen som Prosjektleder vil ha det overordnede ansvaret for gjennomføringen av installasjonene, teknisk kvalitet og økonomisk resultat innenfor det aktuelle fag og vil også ha en viktig rolle gjennom prosjekteringsperioden. Prosjektlederen vil ha ansvaret for delprosjektledere, anleggsledere, baser og produksjonsmedarbeidere knyttet til det aktuelle fag.

Om kandidatene:

 • Du har relevant erfaring og gode resultater å vise til fra større prosjekter (minimum 100 mill) og det er ingen ulempe om du har erfaring fra sykehusprosjekter.
 • Du har god teknisk og økonomisk forståelse og du er trygg og tydelig i lederrollen.
 • Fordelaktig med høyere teknisk- og/eller merkantil utdanning
 • Du har avklart på hjemmebane at rollen vil kreve høy tilstedeværelse

Primært ønsker vi å knytte til oss deg, med geografisk tilhørighet mellom Ålesund og Trondheim men vi er også åpne for annen geografisk tilhørighet, hvis kandidaten er rett for oss. Vi er også åpne på ansettelsesform, selv om fast ansettelse er å foretrekke.

Egenskaper vi setter pris på:

 • Du er inkluderende i din lederstil og har evne til å oppnå resultater gjennom andre
 • Du tør å ta beslutninger og viser handlekraft i utøvelsen
 • Du jobber selvstendig og er opptatt av sikkerhet, god kvalitet og et godt resultat
 • Du jobber målrettet og systematisk
 • Du har kommersiell teft og god risikoforståelse
 • Du er nysgjerrig på innovative og kreative løsninger

Bravida tilbyr:

 • Spennende og utfordrende prosjekt som ved gode resultater åpner muligheten for ytterligere store prosjekter
 • Faglige utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell hos Norges ledende totaltekniske entreprenør
 • Muligheten til å utvikle deg ytterligere gjennom ulike kurs og programmer
 • Meget gode lønns, forsikrings- og pensjonsordninger
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø

For ytterligere informasjon om stillingen og mulighetsrommet kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind Executive; Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no eller Atle Sæther på telefon 91 91 39 99 evt. atle.sather@dfind.no.

Søk på stillingen ved å benytte søk her knappen i annonsen. Husk å oppgi hvilken av stillingene du søker på. Søknader og uforpliktende henvendelser vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger: