Produksjonsleder

Velkommen til Backe!

Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring.
Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme.

Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i.

Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden.

Backe omsatte i 2022 for ca. 4,8 milliarder kroner og har med kjøpet av Kruse Smith Entreprenør over 1300 medarbeidere over hele landet og en samlet omsetning på ca. 7,5 mrd.

Backe Østfold er et tradisjonsrikt entreprenørselskap med hovedaktiviteter knyttet til boliger og yrkesbygg innen privat og offentlig sektor i Østfold og søndre Akershus. Vi utfører mur-, betong- og tømrerarbeid med egne ansatte. Selskapet, som i 2020 ble kåret til årets bedrift i Fredrikstad, har 105 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 517 mill.

Hovedkontoret ligger på Øra industriområde i Fredrikstad, men vi har også et markedskontor med flere kontorplasser i Ski. Slik har vi en nærhet til hele vår region med en prosjektgeografi som strekker seg svært tett inn mot Oslo.

FirmaBacke Østfold
FylkeViken
StedGamle Fredrikstad
Søknadsfrist14.04.2023

Er du opptatt av å lede produksjonen, være en god leder for egne fagarbeidere, samtidig som du evner å organisere arbeidsoppgaver på en effektiv måte?

Da håper vi du har lyst til å bli vår nye kollega!

Vi søker nå en dyktig produksjonsleder med gode lederegenskaper som vil bidra til å bygge laget videre, og sammen med oss gjøre en forskjell.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som Produksjonsleder i avdeling byggfornyelse får du en variert hverdag hvor du vil bli involvert i alt fra kalkulasjon fra vårt kontor på Øra til drift av byggeplasser med alt dette innebærer. I byggfornyelse er det spesielt viktig at du er fleksibel og behersker mange forskjellige oppgaver.

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet bestå av:

  • Lede produksjon iht. kontrakt og godkjente planer
  • Lede egne fagarbeidere, samt koordinere underentreprenører
  • Utarbeide produksjons- og ressursplan for eget ansvarsområde
  • Systematisk og løpende kontroll av kontrollplan og totalkvalitetssystem
  • Ansvarlig for tildelte økonomiske oppgaver
  • Kalkulasjon av nye jobber
  • Ivareta HMS instrukser
  • Ansvarlig for drift av rigg/provisoriske anlegg

Dine kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en person med relevant fagbrev og/eller høyere utdanning, samt noen års erfaring fra byggebransjen. Du bør ha god kunnskap om tømrerfaget, men også betongfaget er det en fordel om du kjenner til. Økonomisk teft og kremmerånd er også egenskaper som kommer godt med.

I tillegg har du:

  • Grunnleggende IT- kunnskaper og evnen til å organisere arbeidsoppgaver.
  • Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper

Egenskaper for å lykkes i rollen

Det er viktig at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, i tillegg til at du er en inkluderende person som engasjerer, skaper arbeidsglede, trivsel og kompetansedeling. Du er trygg og tydelig slik at byggeplassen har god fremdrift.

Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse.

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Bli en av oss i Backe

Hos oss blir du en del av et faglig dyktig team i et svært godt arbeidsmiljø, med korte linjer og lite byråkrati. Du får påvirkningsmuligheter og muligheter til å bidra i den videre utviklingen av selskapet. Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe - nå har du mulighet til å bli en del av oss!

Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- og utviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø.

I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Alle søknader og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.backe.no

Kontaktinformasjon

Marius-Andre Jacobsen

Økonomisjef

Telefon: 90827500

E-post: Marius-Andre.Jacobsen@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: