Setpro og Birkeland Bruk signerte denne uken samarbeidsavtalen. Her er de to bedriftene, representert ved Jan Gunnar Østerhus (innfelt), daglig leder i Setpro, Vidar Torsøe (i midten), administrerende direktør i Birkeland Bruk og kollega Stanley Møskeland, salgskonsulent i Birkeland Bruk

Precut-spesialister inngår samarbeid

Birkeland Bruk og Setpro inngår samarbeid om felles leveranser innen industriell treproduksjon.

15. juni signerte Birkeland Bruk og Setpro samarbeidsavtalen. Begge bedriftene satser i dag tungt på precut.
– Kundene våre vil først og fremst merke samarbeidet ved at de får tilgang til mer avanserte precut-løsninger, sier Stanley Møskeland i Birkeland Bruk i en pressemelding.
To separate anlegg for precut gir større produksjons- og leveransesikkerhet fordi bedriftene blir mindre sårbare for driftsstans.
Med samarbeidet med Setpro får kundene også tilgang til precut til betongforskaling.

Birkeland Bruk i Lyngdal leverer trelast og byggevarer til det profesjonelle byggemarkedet, mens Setpro på Evje og i Valle ​produserer precut både til prosjekter i hjemmet og store bygg for entreprenører.
– I 30 år har vi jobbet med industriell trebearbeiding og opparbeidet oss betydelig kompetanse på feltet. I dag leverer vi produkter av høy kvalitet til lokalt og regionalt næringsliv innen bygg- og anleggsbransjen, sier Jan Gunnar Østerhus, daglig leder i Setpro.