Foto: Eviny
Foto: Eviny

Pon Rental og Eviny med ladesamarbeid for anleggsmaskiner

Z-Rent er Pon Rental sin utleiesatsning for å tilby utslippsfrie anleggsmaskiner, og de har nå gått inn på et ladesamarbeid med Eviny.

– Flere selskap kommer til oss med en rekke praktiske spørsmål om lading, batterier og hva som trengs av tilgjengelig energi på en byggeplass for å lykkes med elektriske anleggsmaskiner. Vi forstod raskt at vi trengte en solid samarbeidspartner på feltet. Den fant vi hos Eviny som har markert seg som markedsledende på batterier, lading og mobil energi til bygg- og anleggsbransjen, sier Morten Tarlebø som er operational manager i Pon Rental i en pressemelding.

Han tror samarbeidet er en god match for selskapets kunder.

– Eviny har ekspertise innenfor elektrifisering og kan derfor bidra med sin kompetanse for å sikre at Z-Rents flåte av elektriske anleggsmaskiner fungerer optimalt.

– Det kan være komplisert å få til en utslippsfri byggeplass. Derfor er det viktig å tenke helhetlig når man skal utføre prosjekter med elektriske maskiner. Med dieseldrevne maskiner kan du bestille en dieseltank rett før du trenger den. Med elektriske maskiner kreves planlegging. Heldigvis har vi lang erfaring med å tilrettelegge på en rekke byggeplasser, sier Espen Wold i Eviny Mobil Energi i meldingen.