Marcos Gonzalez er ny produktsjef for teknologi på Cat anleggsmaskiner i Pon Equipment. Foto: Pon Equipment.

Pon Equipment med egen produktsjef for teknologi

Pon Equipment har ansatt Marcos Gonzalez som produktsjef for teknologi på Cat anleggsmaskiner

Gonzalez startet hos Pon Equipment 1. februar, og kommer fra Sitech, hvor han har jobbet som support ingeniør. Gonzalez er 37 år, og er utdannet ingeniør i elektronikk og automasjon ved universitetet Carlos III i Madrid, opplyser Pon Equipment i en pressemelding.

Pon Equipment har gjort noen omstruktureringer for å møte kundens behov ytterligere og forberede seg på fremtiden. Vi har derfor ansatt en egen produktsjef for teknologi og maskinstyring på Cat anleggsmaskiner. Marcos vil jobbe med teknologien på alle maskinene i Pons portefølje, skriver Pon i meldingen.

– Det norske markedet er langt fremme innen teknologi på anleggsplassen og kundene stiller stadig større krav til våre produkter og tjenester. Teknologien som er innebygd i Cat-maskinene er verdensledende. Derfor vil vi nå møte kundens behov og de kravene som stilles til dagens entreprenører, sier Marcos Gonzalez.

Pon Equipment sitt produktsjef-team består nå av Jon Granlund, produktsjef for Cat kompaktmaskiner og minigravere, Fredrik Sætren,  produktsjef for Cat hjullastere, Marius Halnes, produktsjef for Cat gravemaskiner,  Glenn Thorén, produktsjef Cat paving, og Marcos Gonzalez, produktsjef for Cat teknologi. Foto: Pon Equipment.