Formann Sigurd Nybø (t.h) og mekaniker Roy Andorsen er på plass på den nye Pon-avdelingen i Ålesund.

Pon åpner avdeling i Ålesund

Pon Equipment AS etablerer en avdeling i Breivika for å gi enda bedre dekning for kunder på Sunnmøre.

Pon Equipment har lenge sett et behov for mer tilstedeværelse i Møre og Romsdal. Derfor har de åpnet en avdeling i Breivika. Avdelingen vil ha verksted og et lite delelager, samt diverse kontor. Den lokale formannen, Sigurd Nybø, har ansvaret for å drifte avdelingen. Deleselger og åtte ute- og innemekanikere er allerede i gang med arbeidet tilknyttet avdelingen, skriver Pon Equipment i en pressemelding.

– Jeg er overbevist om at vi vil merke økt aktivitet i vårt område når vi nå åpner avdeling i Ålesund, sier en optimistisk formann.

– J eg har stor tro på at dette vil oppleves som positivt av kundene våre i området. Mange føler nok at det er for langt til Trondheim når de har behov for litt mer personlig kontakt og oppfølging, sier regionleder, Kristian Elgseter.

Verkstedet er allerede operativt og i drift, butikk og lager er under bygning og skal være klart til selve åpningen etter ferien.

Den offisielle åpningen vil foregå 26.-27. august. Da vil Pon Equipment invitere kunder og samarbeidspartnere til grillfest.