Planlegger

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst.

Firma Nordic Infra
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2020

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción, støtter vi dem i deres nye prosjekt E6 Ulsberg-Vindåsliene, et prosjekt for Nye Veier. Nordic Infra vil styrke FCC sin anleggsorganisasjon med enkelte nøkkelroller. Arbeidssted vil være på anleggsplass, i nær tilknytning til veiparsellen.

Vi søker derfor en dyktig Planlegger.

Våre kandidater

I rollene som «Planlegger», vil du sørge for løpende oppfølging av fremdriften i prosjektet. Du er erfaren, men fortsatt ambisiøs. Du kan også være fersk i bransjen, men er da over gjennomsnittet interessert i teknologi og oppdatert på "State of the art" innen planlegging. Du må som minimum ha noe operativ erfaring fra bygg- eller anleggsprosjekter.

Du har tidligere erfaring med bruk av ulike planleggingsverktøy som for eksempel: Primavera, Tilos, DynaRoad, Plancon Planner eller MS Project.

Du bør ha en høyere teknisk utdanning i bunnen, og noen år med erfaring. Tung faglig erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Du har stor handlekraft, forretningsforståelse og kommersiell teft. I tillegg jobber du strukturert og er ryddig i din opptreden. Du kan formulere deg godt skriftlig. Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger og flink kommunikator.

Du behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Eksempler på arbeidsoppgaver

  • Utarbeide, oppdaterer og vedlikeholde tidsplaner / fremdriftsplaner / ressursplaner
  • Detaljplanlegge prosjekters fremdrift, milepæler og kritisk linje
  • Håndtere og analysere risiko og muligheter knyttet til fremdrift og gjennomføringstid
  • Prosjektnedbryting for å definere kost og ressursbehov
  • Optimalisere tidsplaner og kunne foreslå alternative metoder for gjennomføring

Vis flere stillinger: