Pia Kruse. Foto: NCC
Pia Kruse. Foto: NCC

Pia Kruse blir leder for bærekraft i NCC Building Nordics

Pia Kruse skal lede den nordiske enheten NCC Building Nordicsinnenf or miljø og bærekraft.

Hun har en MSc fra universitetet i København innen biologi og har 20 års variert erfaring fra bygg og anlegg, opplyser NCC i en pressemelding.

- Pia Kruse har en spennende og sammensatt bakgrunn som er svært relevant for det videre arbeidet med bærekraft i NCC og i vårt forretningsområde, sier Catarina Molén-Runnäs, leder for NCC Building Nordics i meldingen.

- Sammen med et erfarent og dedikert team innen IT, innkjøp, strategi og forretningsutvikling vil Pia Kruse være en dedikert ressurs som vil styrke NCCs bærekraftarbeid, legger hun til.

Kruse kommer i dag fra stillingen som Environmental and HSE Manager i AF Gruppen, og hun har tidligere hatt tilsvarende roller i Veidekke og Skanska.

- Jeg har over flere år fulgt NCC som en inspirerende konkurrent på bærekraft og ser frem til å kunne bidra med min kompetanse innen grønn vekst og bærekraft. Jeg gleder meg til å få være med å realisere NCC og NCC Building Nordics ambisiøse målsettinger, sier Kruse i meldingen.

Kruse vil jobbe ut fra NCCs kontorer i Oslo, og inngå i forretningsområdets enhet for strategi og forretningsutvikling med ansvar for Finland, Danmark og Norge. Hun starter i NCC 1. oktober.