Peab Anlegg styrker sin anleggsvirksomhet på Østlandet gjennom kjøpet av Arne Olav Lund A/S. Foto: AOL

Peab Anlegg styrker sin anleggsvirksomhet på Østlandet gjennom kjøpet av Arne Olav Lund A/S. Foto: AOL

Peabs oppkjøp av Arne Olav Lund fullført

15. november 2022 inngikk Peab Anlegg en avtale om å kjøpe 90,4 prosent av aksjene i entreprenørselskapet Arne Olav Lund A/S. I desember ble transaksjonen gjennomført.

– Peab skal være en lokal samfunnsbygger i Norge, og de senere årene har vi investert i flere selskaper med sterk lokal forankring. Kjøpet av Solberg Maskin i Trondheim, Røstad Maskin i Tromsø og HGT i Bergen har bidratt til at Peab er en komplett anleggsaktør i disse markedene. Med AOL kompletterer vi Peab virksomhet på Østlandet, sier administrerende direktør Johan Hansson i Peab Anlegg i en pressemelding.

Arne Olav Lund (AOL) er en anleggsentreprenør med base i Larvik. Firmaet ble etablert av Arne Olav Lund som et personlig foretak i 1957, og omdannet til aksjeselskap i 1966. AOL omsetter i dag for rundt 315 millioner kroner årlig.

– Det er veldig hyggelig for meg å kunne ønske våre nye kollegaer velkommen inn i Peab-familien. Nå starter jobben med å bli bedre kjent med hverandre, og komme i gang med samarbeidet, sier Hansson.