Illustrasjonsfoto: Max Burgers AB/HH Prosjektassistanse

Peab bygger for MAX Burger i Skien

Peab bygger konseptrestaurant for MAX på Nenset mellom Skien og Porsgrunn. Kontrakten har en verdi på 17 millioner kroner eks. mva.

MAX er på fremmarsj i Norge, og dette er en av kjedens første rene konsept-restauranter i Norge.

− Det er veldig gøy at vi endelig kommer i gang med å bygge MAX i Skien. Vi har funnet en god partner i Peab, og vi håper dette er startskuddet for et langsiktig samarbeid med mange vellykkede etableringer. MAX har store planer i Norge, og på sikt vil vi åpne minst 50 restauranter. Vi er inne i en sterk ekspansjonsfase, og leter etter muligheter til å bygge både frittstående restauranter og instores. Gjerne på lignende steder som i Skien, eller i større kjøpesentra og handelssteder, sier Tony Jakobsson, bygg-, etablerings- og eiendomssjef i MAX Burgers.

Restauranten får om lag 100 sitteplasser innendørs og i tillegg sitteplasser utendørs. Bygget vil preges av skandinavisk design med mye tre og en moderne innredning.

− Vi er veldig fornøyde med å bli valgt som entreprenør på dette prosjektet, og gleder oss til å levere et kvalitetsbygg med våre egne dyktige håndverkere på laget, sier viseadministrerende direktør Kjetil Runningen i Peab AS.

Burgerrestauranten blir nærmere 500 m2 stor, og byggeprosjektet kom i gang høsten 2018. Overlevering skjer sommeren 2019. Byggherre er Max Burger Norge AS og arkitekt er HH Prosjektassistanse AS. Oppdraget er en totalentreprise.