<p>Blant de mer enn 150 utstillerne er det en rekke leverandører av maskiner og utstyr. Bildet er fra Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Ole Petter Opøien</p>Fra Park- og anleggsmessen 2018.Fra Park- og anleggsmessen 2018.

Park og anleggsmessen større enn noen gang

6. og 7. november går Park- og anleggsmessen av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Mer enn 150 utstillere viser fram det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør og avfallshåndtering på Park- og anleggsmessen onsdag og torsdag denne uken.

Ifølge arrangøren har messen etablert seg som en viktig møteplass for park- og anleggsbransjen.

Marit Sagen, prosjektleder i Park- og anleggsmessen. Arkivfooto: Ole Petter Opøien

- I år er messen utvidet til to haller, og bredden av utstillere er større enn noen gang, sier prosjektleder Marit Sagen.

Hun forteller om mange positive tilbakemeldinger fra de mer enn 2000 besøkende på fjorårets messe.

Messens målgruppe er anleggsgartnere, landskapsarkitekter og alle som jobber innenfor golf, park og anleggsbransjen, idrettsanlegg og gravplass, både i offentlig og privat sektor.

NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og står ansvarlig for alle foredrag og seminarer.

- Det er gratis å komme inn, og deltakelse på foredragene er også kostnadsfrie, sier Sagen.

Årets seminarprogram har blant annet fokus på utslippsfrie anleggsplasser, overvann, beplantning og bærekraft. For komplett program se www.poga.no