Daglig leder Øyvind Bergersen (fra venstre) og avdelingsleder i parkavdelingen  Jon Olsson i Park & Anlegg signerte med Magnus Roos og Trond Øivind Ådalen, gründere og eiere i Rosendal Utemiljø. Foto: Park & Anlegg
Daglig leder Øyvind Bergersen (fra venstre) og avdelingsleder i parkavdelingen Jon Olsson i Park & Anlegg signerte med Magnus Roos og Trond Øivind Ådalen, gründere og eiere i Rosendal Utemiljø. Foto: Park & Anlegg

Park & Anlegg kjøper Rosendal Utemiljø

Park & Anlegg AS tok over 100 prosent av aksjene i Rosendal Utemiljø AS 28. april i år.

Det skriver Park & Anlegg i en pressemelding onsdag.

Samtlige elleve ansatte i Rosendal Utemiljø, inkludert gründerne Magnus Roos og Trond Øivind Ådalen ble overført til Park & Anlegg ved signeringen, heter det i meldingen.

– Staben består av prosjekt- og anleggsledere, anleggsgartnere og steinsettere, og våre nye kolleger vil bli et viktig supplement til vår allerede sterke parkavdeling, sier daglig leder Øyvind Bergersen i Park & Anlegg.

– Vi ser frem til å tilby og konkurrere om attraktive oppdrag videre, og mener vi med dette tilskuddet innenfor park- og grøntsegmentet vil bli en enda sterkere aktør. Vi gleder oss til å bli kjent med Rosendal Utemiljøs ansatte, kunder og forretningsforbindelser, og ser frem til et fortsatt godt samarbeide, legger Bergersen til i pressemeldingen.

Par & Anlegg har hovedkontor i Sarpsborg i Viken, og hadde, ifølge meldingen, en omsetning på over én milliard kroner i 2022.