Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC - Nordic Road Services
FylkeTrøndelag
StedOrkland
Søknadsfrist19.02.2020

Nordic Road Services, område Nord-Midt søker nå operatør til vår driftskontrakt i Orkdal og omegn. Kontrakten omfatter 50,9 km riksveg, 428 km fylkesveg og 26 km gang/sykkelveg i Orkland (tidligere Agdenes, Meldal, Orkdal) og Skaun, og deler av Hemne og Melhus i Trøndelag.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, være løsningsorientert og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi ser etter en person med forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. I tillegg har du gode samarbeidsevner og er resultatorientert.

OPERATØR

Som operatør er det ønskelig at du har en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

  • Maskinførerbevis
  • Førerkort klasse C, CE og YSK
  • Erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel

Stilling må påregnes å inngå i beredskapsvakt sommer og vinter.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: Snarest, og senest innen 19. februar 2020. Søkere vil bli vurdert fortløpende.

Søk her

Kontaktperson:

Terje Heien Solem
Prosjektleder
+47 419 23 149

Vis flere stillinger: