Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Road Services
FylkeTrøndelag
StedOrkdal
Søknadsfrist31.12.2018

NCC Road Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og skjøtsel av uteomhusarealer samt grunnarbeids- og anleggsprosjekter. Driftskontrakten Orkdal omfatter kommunene Agdenes, Meldal, Orkdal og Skaun, og deler av Hemne og Melhus i Sør-Trøndelag. Kontrakten omfatter 50,9 km riksveg, 428 km fylkesveg og 26 km gang/sykkelveg.

NCC Road Services, Område Nord-Midt søker nå operatør til vår nye driftskontrakt på Orkdal.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi ser personer med god forretningsforståelse, som har gode samarbeidsevner og er resultatorientert.

OPERATØR

Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet.

Som operatør er det ønskelig at du har:

  • Maskinførerbevis
  • førerkort klasse C og CE
  • erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel

Stilling må påregnes å inngå i tidskontoordning på vinter og beredskapsvakt sommer.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 31.12.2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Magne Fjeldheim
Avdelingsleder, Road Services
+47 947 85 558
magne.fjeldheim@ncc.no

Vis flere stillinger: