Byggmakker Brobekk(fra venstre): Christian Bremer, Sigdis Haukåssveen, Anne-Lise Carlsen, Vigdis Rolstad og Cathrine Moe. Foto: Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår kjøkkenavtale med Byggmakker

Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo skal levere 365 kjøkken til Olav Thon Gruppen de neste fire årene.

Byggmakker Brobekk skal i henhold til rammeavtalen med Olav Thon Gruppen levere 365 Norema-kjøkken og hvitevarer i henhold til igangsatte prosjekter. I tillegg kommer leveranser til potensielle prosjekter. Olav Thon Gruppen har også opsjon på ytterligere to år utover 2023, skriver de to selskapene i en pressemelding.

- Vi er fornøyde med avtalen om levering av Norema-kjøkken som er inngått med Byggmakker Brobekk. De ble valgt som leverandør fordi de oppfylte våre krav om kvalitet, leveringstid, pris og bærekraft. Vi opplever Byggmakker Brobekk som en løsningsorientert og profesjonell aktør. Olav Thon Gruppen har flere store boligprosjekter på gang, blant annet i Lørenskog, i Vestby og på Strømmen. Vi ønsker å tilby våre kjøpere funksjonelle og moderne kjøkken med mulighet for tilpassede løsninger, sier Tonje Marie Haugbro, direktør for boligsalg i Olav Thon Gruppen i meldingen.

For Byggmakker er avtalen med Olav Thon Gruppen av stor betydning.

- Inngåelsen av denne avtalen er en bekreftelse på at langsiktig arbeid gir effekt. Vi har nemlig i lengre tid jobbet med å styrke vår posisjon i kjøkkenmarkedet. I dette arbeidet har vi med oss Norema som en viktig partner. Den nye avtalen gir oss ekstra drahjelp og er en skikkelig motivasjonsfaktor. Vi er allerede i gang og de første leveransene vil finne sted etter sommeren. Totalt i år skal vi levere hele 261 kjøkken, spredd over det sentrale østlandsområdet. Senere kan det også bli levering til mulige prosjekter i både Tromsø og Bergen, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør i en kommentar.