Gunnar Irby (f.v.), Martine Linnestad og Geir Graff-Kallevåg.

OBOS Eiendom ansetter prosjektleder og prosjektsjef

OBOS Eiendom har ansatt Martine Linnestad som prosjektleder og Gunnar Irby som prosjektsjef.

I september startet Martine Linnestad som prosjektleder i OBOS Eiendom. Hun er utdannet sivilingeniør innenfor bygg og anlegg fra NTNU. Siden 2001 har hun jobbet med prosjektledelse i Höegh Eiendom, Undervisningsbygg Oslo KF og Veidekke.

― Vi er veldig glade for å ha ansatt Martine i vår prosjektavdeling. Hun er allerede i gang som prosjektleder på B3-feltet på Ulven hvor vi sammen med Skanska som entreprenør nå går i gang med byggingen av 168 boliger, sier Jonny Solbakken, daglig leder i Ulven bolig, i en pressemelding.

Gunnar Irby er ansatt som prosjektsjef i OBOS Eiendom og begynner i stillingen 1. november. Irby kommer fra Skanska der han har vært ansatt som entreprenør og eiendomsutvikler siden 2001. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innenfor bygg og anlegg. Som prosjektsjef i OBOS Eiendom vil han i første omgang bli involvert i utviklingen av næringsdelen i Construction City, med ansvar for prosjektledelsen i samspill- og byggefasen.

― Vi ser frem til at Gunnar begynner, og er sikre på at hans kompetanse og lange erfaring innen samspill, eiendomsutvikling og prosjektledelse vil være en viktig styrke for laget i arbeidet med å utvikle en helt ny, levende og spennende bydel på Ulven. Han vil få en sentral rolle i utviklingen av det som kommer til å bli bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen sin store klyngesatsning, uttaler Camilla Krogh, daglig leder for Construction City Eiendom.