Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør VA-infrastruktur

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist27.01.2019

Rambøll vann satser i Bodø! Vi søker derfor en ambisiøs og initiativrik sivilingeniør/ingeniør innen VA-infrastruktur til vårt kontor i Bodø.

Om stillingen

Rambøll sitt kontor i Bodø er tverrfaglig med ca 25medarbeidere. Rambøll Vann har peket ut Bodø som største satsningsområde. VA-gruppen her, har tett samarbeid med våre kontorer i Alta og Trondheim. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder.

Oppgaver innenfor VA-infrastruktur er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, NoDig, overvannsproblematikk, fordrøyning, modellering av VA-systemer mm.

Hvem vi søker

Vi søker etter deg som er nyutdannet, eller junior innen VA-infrastruktur. Du har engasjement for faget, og jobber løsningsorientert, initiativrikt og selvstendig under veiledning fra senior.

For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har:

  • Utdannelse i VA-faget, som master eller bachelor. Gjerne noen års erfaring.
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint og evt modelleringsprogrammer (Mike urban mm.).
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.

Rambøll tilbyr

Rambølls vannteam i Bodø, tilhører kontoret i Trondheim. Sammen utgjør avdelingen både Bodø og Trondheim sin bredeste vannkompetanse, kontorstedene samarbeider tett gjennom ressursutjevning, kompetanseutnyttelse og samles for sosiale arrangementer som for eksempel årlig studietur. Avdelingens prosjekter spenner over alt fra tradisjonell VA, hydrologi og prosessanlegg, og prosjektene kan, for alle som ønsker, ha en unik bredde og gir både utfordringer og faglig utvikling. Vi gir råd i alle prosjektfaser, fra overordnet planlegging, detaljering og renovering, byggeledelse eller driftsoptimalisering. Du har kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder innen vann, og sammen tar vi på oss utfordrende prosjekter der alle deler av vannfaget involveres.

Øvrige fag på huset og Rambølls vannorganisasjon både nasjonalt og globalt sikrer tverrfaglig kompetanse og kapasitet.

Dine kollegaer i avdelingen og på kontorstedet består av både kvinner og menn, og vi er halvt- om halvt med junior- og seniorpersonell, hvilket gjør at den enkelte både kan lære av- og lære bort.

Vi inviterer deg inn i en hverdag i et særdeles godt sosialt miljø, preget av samhold og positivitet, der vi har det gøy!

Om Rambøll

Rambøll Vann er en internasjonal organisasjon med en helhetlig tilnærming rundt en av verdens viktigste ressurser: Rent vann. Rambøll Vann er 1000 rådgivende ingeniører, hvorav ca. 90 rådgivere i Norge.

Rambøll er en samfunnsrådgiver, og organisert som en stiftelse. Bidrag til samfunnet vi lever i og bevissthet rundt våre fundamentale verdier gjør at Rambøll skiller seg ut. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der.

Bransjen er i sterk utvikling med økt fokus på digitalisering og bærekraftige løsninger. Dette gir store muligheter for de som klarer å omstille seg og evner å se forbi det åpenbare.

Velkommen til oss

Grip muligheten til å bli med i et satsningsteam! Send inn din søknad og CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:
Marion Trøan, telefon: 47234646, mail: marion.troan@ramboll.no

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: