Nyutdannede ingeniører/sivilingeniører innen VA (vann og avløp)

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeFlere fylker
StedFlere lokasjoner
Søknadsfrist15.11.2020

Nyutdannede ingeniører/sivilingeniører innen VA (vann og avløp)

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning. Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden!

Hvordan er det å jobbe i Multiconsult?

Som nyutdannet i Multiconsult kan du forvente en bratt læringskurve med stadig nye utfordringer. Hos oss får du friheten til å lære, mestre og teste ut ditt nye yrke. Vi har i dag et av landets beste fagmiljøer innen VA, og er trygge på at vi kan tilby deg en arbeidsplass tilrettelagt for både personlig vekst og faglig utvikling.

Som rådgiver innen VA vil du jobbe med mange ulike oppgaver knyttet til blant annet overvannshåndtering, VA i utbyggingsområder og byggeprosjekter samt drens- og ledningsplaner i samferdselsprosjekter. Du vil bli en del av et miljø der alle stiller opp for hverandre, deler kunnskap og er opptatt av å gjøre hverandre gode.

Innenfor VA jobber vi med både store, mellomstore og små prosjekter som alle byr på unike utfordringer og erfaringer. Noen av prosjektene vi jobber med akkurat nå er Fornebubanen, Ny vannforsyning Oslo og Granåsen hopparena.

Hva må til for å lykkes som rådgiver i Multiconsult?

Vi forventer ikke at du som nyutdannet skal kunne alt, men for å lykkes som rådgiver tror vi at du er nysgjerrig, lærevillig og engasjert i faget ditt. Derfor ser vi etter deg som er sulten på faglige utfordringer og som tør å kaste deg ut i det som er nytt. For at dette ikke skal være altfor skummelt, vil du få en fadder som allerede har noen år med erfaring innen faget. I vår utvikling som selskap er vi ikke bare avhengig av de som har mange års erfaring, men også av ung og nytenkende kompetanse - derfor trenger vi deg som ønsker å utfordre dagens løsninger!

Vi har noe helt unikt å tilby deg!

Multiconsult ønsker å tilby deg som nyutdannet en plattform der du får muligheten til å utvikle deg som rådgiver. Du kan forvente å bli en del av et miljø som ønsker at du skal lykkes, og som stiller opp for deg underveis. Vi er opptatt av at du skal trives med de du jobber sammen med, derfor tilbyr vi en rekke sosiale aktiviteter, treningstilbud, bedriftsidrettslag og firmaturer for å skape et godt arbeidsmiljø.

Er du klar for å starte din karriere hos oss? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

Vis flere stillinger: