Ny type innkassing

Det er nå kommet en ny type innkassing på markdet. Denne skal forenkle skjuling av ventilasjon og rørsystem i ennå større dimensjoner enn tidligere.

Etter flere forespørsler om større innkassinger har vi lansert en helt ny kasse kalt LC3. Denne måler 30x30 cm, forteller daglig leder Olaf Rimstad i Sandefjordsfirmaet Deco Systems.

Lengden på LC3 er økt til2,6 meter, noe som gjør at de slipper å skjøtes ved vertikal montering.

– Det er denne som nå leveres til Veidekke sitt prosjekt på Kolbotn, hvor ventilasjonsanlegg raskt og enkelt kasses inn. På denne måten sparer entreprenøren mye tid og arbeidsoperasjoner. Sparkling og pussing av hjørnejern må normalt gjøres fire ganger, her slipper man hele denne prosessen, da kun skruehullene og skjøtene sparkles. Kassene blir festet med beslag på innsiden, og skrus raskt på plass. Overflaten på kassene er veldig lik den man kjenner fra gipsplater, og kassene har tykkelse på12 millimeter. LC3 innkassingene inngår i en større serie produkter fra NMC i Belgia hvor vi også importerer listverk i stabile kunstmaterialer. I motsetning til våre Arstyl innkassinger, som monteres med lim og har vært noen år på markedet, er disse kassene rimeligere i innkjøp. Vi har stor tro på at dette produktet vil bli godt mottatt, da vi allerede har levert til flere prosjekter nå på kort tid, legger Rimstad til.