Christian Stålem

Ny salgsdirektør i BMI Norge

Christian Stålem skal fra nå lede salgsorganisasjonen i BMI Norge (tidligere Icopal, Monier og Zanda). Det innebærer ansvar for alle kommersielle aktiviteter ut mot byggevarehandelen.

– Vi har gledet oss til å få Christian på plass. Vi er inne i en omstilling der vi går nye veier for å hjelpe våre kunder og partnere med å lykkes bedre. Det er i denne endringen vi behøver en erfaren salgsdirektør som er vant til å jobbe i en kompleks organisasjon som selger mot både bedrifter og indirekte mot forbrukermarkedet, sier administrerende direktør i BMI Norge, Andreas Fritzsønn, i en pressemelding.

Stålem kommer fra stillingen som salgsdirektør for bedriftsmarkedet i Circle K Norge. Han har jobbet ni år i nevnte konsern, som del av den norske ledergruppen siden 2017. Før dette var han tilknyttet den europeiske organisasjonen der han jobbet med strategi og forretningsutvikling, oppkjøp, og utvikling av digitale kundeløsninger. Før dette jobbet han som strategikonsulent i Capgemini Invent og som befal i forsvaret.

– Christian har en analytisk og innsiktsbasert tilnærming som blir svært viktig når vi skal vinne større markedsandeler. I tillegg er han en fin fyr som vil være en god støtte for sine medarbeidere, og en spennende strategisk samspillspartner for våre kunder og partnere, sier Fritzsønn videre.

BMIs salgsorganisasjon teller nå cirka 30 personer i kundenære roller. BMI gjorde en organisasjonsendring høsten 2019.

– Vi bygger en stor og kundenær organisasjon som vil bite enda bedre fra seg i markedet. Jeg har sett frem til å komme over i byggevarehandelen, og det er spennende å jobbe for et selskap som BMI. Vi har sterke merkevarer og rike tradisjoner kombinert med innovasjonskraften som ligger i et relativt nytt globalt konsern, sier Stålem i meldingen.

Selskapet forteller at målet er å befeste posisjonen som en foretrukken partner for proffer og byggevarehandel, og bidra positivt i bransjens grønne skifte.

– Her er et særlig viktig mål å synliggjøre hvor viktig det er å velge systemer og tjenester med høy kvalitet og gode garantier, som den ferske merkevaren BMI AeroDek er et godt eksempel på, sier Stålem, som peker på at han gleder seg meg til å bli bedre kjent med nye kolleger, og nye bransjekolleger.