Ny regiondirektør for Region Oslo Service i Bravida Norge

Dag Vidar Kvernbråten kommer fra stillingen som eiendomsdirektør i ISS Norge, og tiltrer i stillingen som ny direktør for serviceregionen i Oslo 1. mars i år.

Det skriver Bravida i en pressemelding fredag.

Dag Vidar Kvernbråten tiltrår som regiondirektør for Region Oslo Service i Bravida Norge. Foto: Bravida

Tidligere Region Oslo i Bravida Norge ble ved årsskiftet delt inn i to nye regioner: Region Oslo Prosjekt og Region Oslo Service.

Dag Vidar Kvernbråten tiltrår nå som regiondirektør for serviceregionen. Han kommer fra stillingen som eiendomsdirektør i ISS Norge, hvor han har ledet en organisasjon med omtrent 250 medarbeidere. Gjennom sine tolv år i ISS-systemet har Kvernbråten, ifølge pressemeldingen, skaffet seg allsidig erfaring med teknisk drift og forvaltning av eiendom.

– Jeg kjenner meg igjen i strategien til Bravida, og har stor tro på en rendyrking av leveransene fordelt på service og prosjekt. Jeg ser på dette som en utrolig spennende og viktig oppgave, og gleder meg til min første arbeidsdag som leder for Region Oslo Service, sier Kvernbråten i pressemeldingen.

Bravida har etter oppkjøpet av Moelven Elektro i 2016 fått stor aktivitet i Mjøsregionen, og i samme prosess som organisasjonsendringen for Oslo ble områdene rett syd, øst og nord for Oslo samlet i en nyopprettet region, Region Innlandet. Tore S. Hansen, tidligere regiondirektør for Region Oslo, leder den nye regionen, heter det i pressemeldingen.