Ny produksjonsdirektør på plass i Spenncon

Frank Skarpnes begynner i stillingen som produksjonsdirektør i Spenncon 1. februar 2019.

Frank Skarpnes blir ny produksjonsdirektør i Spenncon.

Skarpnes vil få ansvaret for ledelse og overordnet styring av selskapets samlede produksjonsmiljø i fire fabrikker i Norge.

- Jeg ser frem til å ta tak i denne utfordringen, og bli en del av Spenncon og teamet som skal utvikle selskapet videre, sier Skarpnes i en melding. 

Med sine over 25 år med ledererfaring, og med ansvar for 20 fabrikker på tre kontinenter i bagasjen, skal han nå ta fatt på denne sentrale rollen.

Han har de siste ni årene vært administrerende direktør i Jiffy, og har før det jobbet i Rockwool, Edda Trykk og Ulefos NV AS.

Han har ingeniørfaglig bakgrunn, samt økonomi- og ledelsesutdanning.

Administrerende direktør i Spenncon, Trygve Martinsen, er svært fornøyd med at Frank Skarpnes har takket ja til utfordringen som produksjonsdirektør i selskapet. 

- Spenncon har store ambisjoner og satser friskt med fokus på vekst, kundetilfredshet, forbedringer i alle ledd samt digitalisering og innovasjon. Frank vil lede arbeidet med å optimalisere våre fabrikker og det samlede produksjonsmiljøet i Norge slik at Spenncon i fremtiden vil være en ledende leverandør av betongelementer i Norge. Jeg ser frem til å få han med på laget her i Spenncon, sier Martinsen.