Anders Haaland. Foto: Bård Gudim
Anders Haaland. Foto: Bård Gudim

Ny leder i Geo Fundamentering & Bergboring AS

Anders Haaland (51) er fra første januar 2022 ny daglig leder av det nyopprettede selskapet Geo Fundamentering & Bergboring AS.

Selskapet består ifølge en pressemelding av den samlede kompetansen fra Kynningsrud Fundamentering AS og Hallingdal Bergboring AS, og har rundt 150 ansatte.

– Med Anders på laget er jeg overbevist om at vi har fått en leder som både kan ferdigstille den pågående fusjonsprosessen og å virkeliggjøre ambisjonen om å bli en markedsledende og komplett fundamenteringsaktør som kan konkurrere om de stadig større oppdragene, sier styreleder og interimleder Martin Gadd i Geo Fundamentering & Bergboring i pressemeldingen.

Haaland er utdannet Sivilingeniør, og har i tillegg en mastergrad i hydrogeologi. Han har 24 års erfaring som ingeniør, geolog, og i forskjellige roller innen prosjekt- og virksomhetsledelse. Han har siden 2007 vært ansatt i Veidekke Entreprenør, og kommer nå fra rollen som teknisk direktør i Infrastruktur Norge.

– Geo Fundamentering & Bergboring er resultatet av en fusjon mellom to svært dyktige miljøer, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med alle de flinke og engasjerte folka, sier Haaland i pressemeldingen.