Ivar F. Nilsen. Foto: Wenche Hoel Knai
Ivar F. Nilsen. Foto: Wenche Hoel Knai

Ny leder for LINK Landskap

Landskapsingeniør Ivar F. Nielsen blir ny leder for LINK Landskap.

For et drøyt halvår siden gikk landskapsingeniør Ivar F. Nielsen midlertidig inn i rollen som leder for LINK Landskap. Nå tiltrer han rollen som leder på permanent basis.

– Nielsen har 16 års fartstid i LINK Arkitektur og har de siste ni årene operert som nestleder for landskapsteamet. Med seg i ledergruppen har han Christopher Diaz Linnerud som nestleder og Ida Grande som gruppeleder. Erle Stenberg og Sofie Persvik inngår også i teamledelsen som faglige ledere, heter det i en melding fra selskapet.

Landskapsteamet består av 30 landskapsarkitekter og -ingeniører. I 2021 ble LINK Landskap hedret som «Best Scandinavian Landscape Architecture Office» i regi av EU Business News*.

– Vår strategi for de neste årene innebærer å ta en tydelig posisjon innen bærekraftig arkitektur. Vi ønsker å ta en aktiv rolle i tidlig fase som gir økt innflytelse på gode valg som leder til høyere verdiskapning. Her ser vi økende behov for spisskompetanse og et komplett fullservice fagmiljø innen landskapsarkitektur. Vi tror Ivar vil fungere godt i rollen med å lede vårt landskapsteam. Han er faglig dyktig, pålitelig og svært engasjert, og han driver teamet med stødig hånd. Jeg er veldig glad for at han vil påta seg denne viktige rollen, sier administrerende direktør Grethe Haugland i LINK Arkitektur.