Ny leder ansatt i Structor Vestfold

Trond Håvard Malvåg etterfølger Ingvild Skaug og er ansatt som ny daglig leder i Structor Vestfold AS. Han tiltre stillinger 3. mai.

Trond Håvard Malvåg er ansatt som ny daglig leder Structor Vestfold AS.

Structor Vestfold AS har kontorer i Tønsberg og Sandefjord, og har til sammen sju medarbeidere.

- Trond Håvard Malvåg er en senior veiplanlegger med lang erfaring fra både privat og offentlig virksomhet innen vei- og transportplanlegging av alle typer samferdselsanlegg.

Han har tidligere jobbet i Olaussen rådgivende ingeniørkontor AS, kommunalteknisk avdeling i Horten kommune, Statens vegvesen og har siden 2015 jobbet i Asplan Viak AS i Tønsberg, heter det i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å starte opp som leder i Structor Vestfold og videreutvikle selskapet. På linje med de øvrige Structor-selskapene er dette et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger, sier Malvåg i meldingen.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn Trond Håvard som ny leder i Structor Vestfold AS. Han har både spisskompetanse og erfaring til å videreutvikle Structor i Vestfold ved å utnytte de store synergier som finnes med de øvrige Structor-selskapene. I tillegg innehar han de holdninger som vi er ute etter i en virksomhet der vi har fokus på verdiskapning for kundene, , sier Jan Ove Holmen i Structor Holding.

Totalt har Structor i dag over 80 medarbeidere rundt om i landet. I 2020 hadde Structor en egen omsetning på 126 millioner kroner med et driftsresultat på 26 millioner før bonus.