Administrerende direktør i Dovista Norge AS, Jon-Erlend Alstad (t.v.) og nyansatt kommersiell direktør for Lian Vinduer AS, Kenneth Egge Edner. Foto: Dovista Norge

Ny kommersiell direktør i Lian Vinduer

Kenneth Egge Edner er ansatt som ny kommersiell direktør for Lian Vinduer AS. 

Edner kommer fra stillingen som salgssjef prosjekt og servicesjef hos JELD-WEN Norge, og har lang erfaring med det norske prosjektmarkedet. Han startet i stillingen 1. april, opplyser Lian i en pressemelding.

Lian Vinduer AS er en del av Dovista Norge AS, og den nyopprettede stillingen rapporterer til administrerende direktør i morselskapet. Edner vil inngå i ledergruppen for den norske virksomheten. Stillingen vil ha kontorplass hos Dovista Norge på Lillestrøm med tilstedeværelse på Kyrksæterøra-fabrikken i Trøndelag.

- Jeg gleder meg til å jobbe med en sterk merkevare, og bli en del av ett team med stolthet og høy produktkunnskap. Lian Vinduer er for meg ett selskap med en lang historie og en sterk kultur, som jeg gleder meg til å være med å utvikle videre i prosjektmarkedet, sier den nye kommersielle direktøren i meldingen.

- Jeg vil ønske Kenneth hjertelig velkommen til Lian Vinduer og Dovista Norge. Lian Vinduer har over tid opparbeidet seg en sterk posisjon i prosjektmarkedet for nybygg. Vi satser nå proaktivt for å kapre nye markedsandeler i dette markedssegmentet. Blant annet gjennom rekrutteringen av Kenneth har vi alle forutsetninger for å lykkes i tiden som kommer, sier administrerende direktør i Dovista Norge, Jon-Erlend Alstad i meldingen.