Nylig ble Gantic Tunnellift lansert. Foto: Gantic
Nylig ble Gantic Tunnellift lansert. Foto: Gantic

Ny Gantic Tunnellift spesialtilpasset for tunnelbruk

Nylig lanserte Gantic AS sammen med Mecaplus Gantic Tunnellift, som er spesialbygget for bruk i tunnel.

Liften er designet fra bunn med tanke på å gjøre vedlikeholdsarbeid i tunneler enklere og sikrere for brukerne.

Noen av egenskapene det er lagt stor vekt på, foruten kvalitet og sikkerhet, er selvnivellerende understell, stor svingbar plattform med 600 kilo kapasitet, høy kjørehastighet i sammenpakket posisjon for rask forflytting over store avstander,
selvlastende kabeltrommelholder, ekstra luftfilter for beskyttelse av motor, kraftig oljekjøler, innebygget 3,5 kW strømaggregat og drivmotorer fra Rexroth med mer.

Tommy Jørgensen i Gantic, tror at Gantic Tunnellift vil bli en lift mange ønsker å ha i parken sin, og at med Bi-Fuel versjonen som kommer i juli i år, vi det åpne seg et enda større marked.

­– Jeg er overbevist om at Gantic Tunnellift vil bli godt likt blant brukere over hele verden, sier Jørgensen i en pressemelding.

Selve lanseringen fant sted på Gantic sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen. Her var det invitert både utleiefirmaer og sluttbrukere. Den første maskinen er allerede solgt til P2P Rent.

Under lanseringen var det også god interesse for Gantic Tunnellift med Bi-Fuel, som kan brukes både på batteri og diesel.

– Dette øyeblikket har jeg virkelig ventet på. Jeg har ikke sett et mer innovativt og spennende produkt i liftmarkedet med mine snart 30 år i liftbransjen, sier David Lindberg i Gantic.