Ny forretningsutvikler i AF- og OBOS-selskapet Boligenergi

Knut Olav Knudsen starter 21. januar i år som forretningsutvikler i Boligenergi. Han kommer fra stillingen som teknisk sjef i LK Systems.

Det skriver AF Gruppen i en pressemelding mandag.

Boligenergi er 50 prosent eid av AF Gruppen og 50 prosent eid av OBOS.

Knut Olav Knudsen er ny forretningsutvikler i Boligenergi. Foto: AF Gruppen

Knut Olav Knudsen har lang fartstid innen oppvarmingsmarkedene, med spesiell vekt på utvidet bruk av fornybare energiressurser, som varmepumper, biofyringsolje, trepellets, solfangere og fjernvarme, heter det i pressemeldingen. Han har erfaring fra VVS Foreningen, Brødrene Dahl, Sønnico og Danfoss.

Boligenergi bistår boligselskap, borettslag og sameier med å redusere energiutgifter, heter det videre i meldingen.

– Energiutgiftene utgjør betydelig del av felleskostnadene. Derfor opplever vi at flere boligselskap ser verdien av å gå over til mer energivennlige løsninger. Knut Olav Knudsen er en meget anerkjent og faglig dyktig leder med et bredt kontaktnett. Jeg ser frem til å få han med på laget, sier Jørgen Molvig, daglig leder Boligenergi.

Molvig forteller at Knudsen trives godt hos kundene, spesielt med fornybar energi på agendaen.

– Mineralolje er snart forbudt, og bytter man fra mineralolje til varmepumpe, kan fort hele løsningen bli selvfinansierende. Det vil si at hele investeringen betales ned måned for måned med besparelsen som oppnås. Vi er inne i en tid der miljø og økonomi er i vinden. Mange borettslag, boligselskap og sameier er på trappene til å oppgradere de tekniske installasjonene og trenger gode råd og hjelp. Dette ønsker jeg å bli en del, sier Knudsen.