Kenneth Andersen og Christoffer Weberg i Nordbohus Sande. Foto: Nordbohus

Ny forhandler i Nordbohus med frisk ambisjon – skal bli markedsleder i Nordre Vestfold

Nyopprettede Nordbohus Sande påberoper seg utfordrerposisjonen i lokalmarkedet med en heftig målsetting. ­ - Vi skal ha den største markedsandelen på enebolig i Nordre Vestfold i løpet av tre år, sier daglig leder Christoffer Weberg.

Weberg sier i en pressemelding fra Nordbohus at planen er spikret.

­- Vi skal bygge et godt rykte med fornøyde kunder og vi skal ansette en ekstra selger. I tillegg skal vi benytte oss av støtten fra Nordbohus Modum og kjedenkontoret, sier han.

Første kontrakt på plass

Selvsagt skal det også arbeides hardt. Weberg har hatt travle dager etter etableringen av selskapet.

- Det er tydelig at Nordbohus-merkevaren har en sterk posisjon. Vi har fått kundehenvendelser og katalogbestillinger fra første dag, og allerede har vi første kontrakten på plass. Det blir byggestart på en feiende flott enebolig allerede sommeren 2017. I tillegg har vi en lang liste med interessenter som bare venter på å finne en aktuell tomt, sier han.

Historien til Nordbohus Sande startet med et samarbeid med Nordbohus Modum.

-­ Vi leide ut arbeidskraft til dem, og etter hvert fikk vi muligheten til å etablere et eget Nordbohus-selskap. Nordbohus Modum har vi fortsatt med oss som både mentor og samarbeidspartner. En av våre menn er faktisk utleid som byggleder til dem for tiden. Det er en flott fordel for oss og vi lærer mye hver eneste dag. Vi hadde aldri klart å få til så mye på så kort tid uten Nordbohus Modum på laget, sier en fornøyd Weberg.

Jan Henning Kleiv, daglig leder i Nordbohus Modum og styreleder i Nordbohus. Foto: Nordbohus

Daglig leder i Nordbohus Modum, Jan Henning Kleiv, har bare gode ord å si om de nye gutta i kjeden.

-­ Jeg ser mye Nordbohus Modum for 10 år siden i denne gjengen. Vi startet også på bar bakke, og vet hva som trengs i denne oppstartsfasen. Vi bidrar til en god start og det gjør vi fordi vi har tro på dem. Gode selskaper hjelper vi gjerne i gang, og det er til vår egen fordel på sikt. I Nordbohus hjelper vi hverandre, sier Kleiv som i tillegg innehar vervet som styreformann i Nordbohus, hovedkontoret for kjeden.

En riktig vekst

­- Nordbohus er alltid på utkikk etter de riktige nye forhandlerne. Vi trenger selskaper som er ambisiøse og samtidig har fokus på høy kunde-tilfredshet. Sånn sett er Nordbohus Sande midt i blinken for oss. Vi gleder oss til å se resultatene av satsingen og de friske målene, sier Kjede-direktør Birger Aspaas i Nordbohus AS, hovedkontoret.