Ny direktør i Optimera Region innland

Lars Kristiansen tiltrer 1. oktober stillingen som regiondirektør for Region innland i Optimera.

Som regiondirektør får Lars Kristiansen fra 1. oktober ansvaret for videre vekst og utvikling av Region innland i Optimera. Foto: Optimera

Som regiondirektør får Lars Kristiansen fra 1. oktober ansvaret for videre vekst og utvikling av Region innland i Optimera. Foto: Optimera

– Han får ansvaret for videre vekst og resultatutvikling av virksomheten i regionen, heter det i en melding fra selskapet.

I meldingen pekes det på at Kristiansen er markedsøkonom med lang fartstid innenfor ledelse, salg og markedsføring i byggevarebransjen og annen varehandel. Karrieren inkluderer engros, produksjonsindustri og byggevarehandel.

Kristiansen kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør gjennom seks år i Norengros. Han har tidligere vært salgsdirektør i henholdsvis Natre Vinduer og Gausdal Landhandleri.

– Jeg opplever Optimera som en spennende virksomhet med tydelig posisjon i markedet og medarbeidere som strekker seg for å gi både private og profesjonelle kunder en enklere hverdag. Dette, organisasjonens bærekraftsarbeid og effektiviserende løsninger var medvirkende til at jeg søkte stillingen. Nå ser jeg frem til å bli en del av laget i Region innland, sier Kristiansen i meldingen.

– Som regiondirektør vil Kristiansen stå for daglig ledelse av regionens virksomhet, med hovedoppgave å engasjere og motivere organisasjonen, samt utvikle virksomheten i henhold til visjon og strategi.