Ny daglig leder i PCS Stokke Stål

Stokke Stål har siden 2018 vært en del av PCS Group, og etter overtakelsen har selskapet vært i en fase med omstrukturering. Nå er Roy Rødningen ansatt som daglig leder.

Roy Rødningen

«PCS Stokke Stål er svært glade for å ha kommet til enighet med Roy Rødningen og ser fram til hans inntreden i selskapet over nyttår», skriver ledelsen i PCS Group i en pressemelding

Rødningen, som tiltrer stillingen 4. januar, har lang fartstid som leder innenfor teknisk/produksjons relaterte industri virksomheter. Han kommer nå fra stillingen som daglig leder ved Brevik Engineering, og har bred erfaring som toppleder, blant annet i Aker Solution og National Oilwell Norway (Hydralift).

- Roy har ved flere tidligere anledninger bevist sin solide kapasitet innen videreutvikling av industribedrifter og vi er trygge på at han er rett mann til å lede PCS Stokke Stål inn i framtiden, sier leder for PCS Group Jøran Lufall i meldingen. - Sammen med de ansatte i selskapet gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle PCS Stokke Stål. Jeg ser mange muligheter til å utnytte de flotte fasilitetene som bedriften har tilegnet seg. Ved å styrke staben med ytterligere en person innen salg/forretningsutvikling skal vi utvikle nye forretningsområder innen stålkonstruksjoner og overflatebehandling samt utvide det geografiske nedslagsfeltet, sier påtroppende daglig leder Roy Rødningen i samme melding.