Ny daglig leder i HOLON arkitektur

Tidligere faglig leder i HOLON Haugesund, Pål Stolt-Nielsen Reksten, tar rollen som daglig leder i HOLON og det faglige ansvaret i fellesskapet.

Pål Stolt-Nielsen Reksten. Foto: HOLON arkitektur
Pål Stolt-Nielsen Reksten. Foto: HOLON arkitektur

HOLON arkitektur er resultatet av et samarbeid mellom fire arkitektkontor på Vestlandet, lokalisert i Bergen, Stord, Haugesund og Stavanger.

- HOLON-fellesskapet styrker derfor nå sine interne bånd ytterligere og ansetter ny daglig leder og ressursgruppe i HOLON arkitektur med mål om å knytte de forskjellige lokasjonen sterkere sammen, både organisatorisk og faglig, skriver selskapet i en pressemelding.

Reksten er utdannet sivilarkitekt fra NTNU i 1998, og hadde sine første sju år av karrieren. I 2004 flyttet han tilbake til Haugesund som ansatt i OPUS arkitekter, nå HOLON Haugesund.

- Han har bred erfaring etter 23 år i bransjen, og har i løpet av sin karriere vært innom de fleste prosjektkategorier. I sin nye rolle som daglig og faglig leder i HOLON vil hans viktigste oppgave være å knytte lokasjonene i HOLON sammen slik at de både internt, og ikke minst eksternt, fungerer og oppfattes som én enhet, skriver selskapet.

De fire avdelingene er fortsatt lokalt eid og drevet, men vil fungere som ett kontor med én felles leder. De er over 60 ansatte som består av både planleggere, interiør- og landskapsarkitekter, arkitekter og byggeteknikere.