Andreas Andenæs (t.v.) tar over roret i Christie & Opsahl etter Andreas Ringdal. Her avbildet ved det pågående Sjøfronten prosjektet i Molde.

Ny daglig leder i Christie & Opsahl

Andreas Andenæs er ansatt som ny daglig leder i Christie & Opsahl AS, og har nå tatt over styringen etter Andreas Ringdal. 

Andenæs er 35 år og utdannet sivilingeniør fra NTNU, med tilleggsutdanning innen ledelse fra NTNU og Stanford University. Andenæs har bakgrunn som geoteknikker og kommer nå fra stillingen som avdelingsleder i Multiconsult hvor han har jobbet i snart ti år. Andenæs er gift, har to små barn og har nå flyttet til Ålesund med hele familien.

- Vi har vært gjennom en lang og god rekrutteringsprosess og er godt fornøyde med å få Andenæs med på laget. Vi ser fram til en spennende tid, og tror Andenæs vil bidra med gode initiativer og stort pågangsmot, sier styreleder Axel Baumann.

- Jeg er veldig tilfreds med at vi har fått Andreas som ny leder i Christie & Opsahl og har stor tro på at han vil tilføre organisasjonen ny energi og bidra til at vi vil styrke vår posisjon som en ledende entreprenør på Nord-Vestlandet, sier tidligere daglig leder Andreas Ringdal.

- Jeg gleder meg veldig, og ser fram til å ta fatt på oppgaven. Mye av tiden nå brukes til å bli skikkelig kjent med organisasjonen. Vi må lære hverandre å kjenne, legger Andenæs til. 

- Det er helt klart en tøff utfordring, og en knallhard bransje, men ser man på kompetansen og de referanseprosjektene som Christie & Opsahl har på listen sin så er jeg overbevist om at vi skal få dette til, fortsetter Andenæs.

Andenæs vil ha fast kontorplass både i Molde og Ålesund, og benytte tiden etter behov. «Bosted og arbeidssted er på papiret i Ålesund, men jeg legger opp til et par dager i uka på Molde-siden. Vi får ta det litt etter behov, og jeg skal nok bli godt kjent på Vestnes-ferga» -sier Andenæs. «Jeg liker meg på farta, så jeg vil prøve og ikke bli slukt av kontorarbeid -men heller komme meg ut i prosjektene der det skjer, avslutter Andenæs.