Forhandlerdirektør Tom J. Dahl i BoligPartner og Bjørn Winge fra Hus og Hytte Midt AS.

Ny BoligPartner-forhandler i Verdal

Hus og Hytter Midt AS er ny BoligPartner-forhandler og skal bygge både boliger og fritidsboliger.

Bjørn Winge og Jim Skogseth står bak selskapet Hus og Hytter Midt AS, som retter seg mot boligkjøpere fra Levanger til Steinkjer. Begge har lang erfaring fra boligbransjen og er godt etablert i regionen gjennom flere selskaper.

- Den nye forhandleren har allerede funnet tonen med BoligPartners distriktskontor i Trondheim. Grunnen er at de vil gjerne planlegge og bygge prosjekter i Stjørdal, som ligger under BoligPartner Trondheim, heter det i en pressemelding.

- Vi har stor tro på et samarbeide på tvers av områder, og sammen med BoligPartner Trondheim vil vi ha større slagkraft i Stjørdal-området. Dette synes vi er veldig spennende, forteller Bjørn Winge.

Daglig leder Ole Lian ved BoligPartner Trondheim ser frem til samarbeidet.

- Vi ønsker Hus og Hytter Midt AS velkommen til BoligPartner-familien, og tror det vil være mange gode synergier for oss begge i fremtiden, sier Lian.

Han påpeker at BoligPartner Trondheim allerede har et tilsvarende samarbeid med ProPlan Bygg AS, som er nærmeste forhandler sørover.

- Sammen står vi sterkere utad, vi fordeler økonomisk belastning og risiko, og kan være med på flere prosjekter samtidig, forklarer Lian.

Satser også på fritidsmarkedet
Winge forteller at de i tillegg til boliger skal ekspandere inn i det han omtaler som et spennende marked for fritidsboliger. Dette vil skje både innenfor deres eget kjerneområde, men også gjennom et destinasjonssamarbeid med BoligPartner Trondheim i hytteområdet Meråker, som er en av de store hyttesatsningene i regionen.

Forhandlerdirektør Tom J. Dahl i BoligPartner er strålende fornøyd med å få på plass en ny forhandler.

- Det handler mye om mennesker, og at vi har med oss rett mannskap som kjenner sitt marked. Forhandlere i BoligPartner må også forstå det unike i vårt konsept, ha vilje til å stå på og ha en porsjon raushet i det å samarbeide på tvers, sier Dahl.