Ny betongfabrikk hos Unicon på Møre

Unicon satser og har bygd opp ny betongstasjon på Møre. Det nye verket blir stående på Stette Industriområde i Skodje Kommune, et kvarters kjøring nordøst for Ålesund, og satsingen er et resultat av et økende og positivt marked.

Den nye betongstasjonen leveres av typen SIMEM MMX 5000, og har en produksjonskapasitet på hele 80- 100 m³ per time, noe som gjør at det er den største fabrikken som er i distriktet! Fabrikken har alle de nye tekniske innretninger, som ivaretar alle krav som moderne betongstasjoner skal inneha for å produsere et bredt utvalg av de typer betong som markedet etterspør, heter det i en pressemelding.

I tillegg til selve betongstasjonen er det bygget et nytt kontor- og administrasjonsbygg, ny vaskeplass og tilslagssiloer.

Etter 1 ½ års grundig planlegging kan man endelig se resultatet av en fin og flott fabrikk på Stette.

Produksjonsleder, Rolf Hurlen, har gjennom hele høsten jobbet iherdig for å få fabrikken opp å gå, og har vært ansvarlig for opprigging.

Unicon vil med sine to fabrikker, plassert henholdsvis i Ørsta og Stette, dekke store deler av Møre, og trygge sine samarbeidspartnere om sikkerhet for levering til avtalt tid. Den nye fabrikken er nå ferdig oppsatt og betongproduksjonen er kommet i gang. Salgsleder Andrè Fiksdal ønsker gamle og nye kunder velkommen. Se for øvrig www.unicon.no