Geir Brigt Hoff

Ny administrerende direktør i Byggmann

Geir Brigt Hoff er fra 1. oktober ansatt som administrerende direktør i Byggmann, og får ansvaret for kjededrift, produksjon, varehandel og teknisk.

Hoff kommer fra stillingen som senior bedriftsrådgiver og partner i Segel AS. Han har blant annet arbeidet med utvikling og sertifisering av ledelsessystemer, og han har bistått mange bedrifter med sertifisering innen ISO 9001 / ISO 14001 / OHSAS 18001.

Ansettelsen av Geir Brigt Hoff er en viktig del av prosessen med generasjonsskifte i Byggmann. Sammen med våre dyktige medarbeidere vil Geir B. Hoff være med på å føre Byggmann videre som en av de ledende boligkjedene i Norge.

Roger Blindheim fratrer sin stilling som daglig leder i Byggmann fra 1. oktober, og skal konsentrere seg om styrearbeid og forretningsutvikling.

Byggmann er en av Norges største boligkjeder av frittstående byggefirmaer. Kjeden er landsdekkende og består av over 100 medlemsbedrifter, som omsetter for ca. 2,1 mrd. kroner i året.  De har sitt hovedkontor på Vigra ved Ålesund.