NRC Group søker leder for employer branding og talentutvikling

NRC Group er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, med sterk tilstedeværelse i Norge, Sverige og Finland. Selskapet er en totalleverandør av banerelaterte tjenester, i tillegg til å levere tjenester til all transportrelatert infrastruktur som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer prosjektering, grunnarbeid, sporarbeid, sikkerhet, elektro, telecom og signal samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011, og er i dag den ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norden.

Firma NRC Group Norge
FylkeViken, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist12.02.2020

Vil du jobbe med rekruttering av dyktige folk til et selskap hvor bærekraft og samfunnsansvar står sterkt?

NRC Group er et selskap i sterk vekst og nå søker vi en dyktig leder som har ansvaret for employer branding og konsernets leder- og kompetanseutviklingsprogram. Du vil få forme hvordan NRC jobber med utvikling av våre ansatte og hvordan vi kan attrahere de største talentene av både nyutdannede og erfarne til vårt selskap. NRC har virksomhet i Norge, Sverige og Finland og din hovedoppgave blir å sette de overordnede føringene for hvordan vi jobber med rekruttering og talentutvikling. Dette vil gjøres i tett samarbeid med våre HR-ansvarlige i de ulike landene, og en viktig del av rollen er å utfordre og støtte landene i implementeringen av NRCs strategi. Les intervjuet med CEO i NRC Group, Henning Olsen her

Gjennom employer branding vil du få ansvaret for å posisjonere NRC som den mest attraktive arbeidsplassen innenfor infrastruktur segmentet. Dette arbeidet vil gjøres i tett samarbeid med vår kommunikasjonssjef og resten av kommunikasjonsavdelingen. Stillingen inkluderer også ansvaret for å utvikle og gjennomføre konsernets leder- og kompetanseutviklingsprogram, herunder utvikling og gjennomføring av talentprogram. Du vil også ha ansvaret for å etablere og drive prosessen for å tilby karrieremuligheter mellom land. En viktig del av stillingen vil være å bygge en sterk enhetlig kultur i NRC basert på våre verdier.

Som person er det viktig at du er særlig god til å samarbeide og har stor arbeidskapasitet. Du tar ofte initiativ og engasjerer deg for det du jobber med. Ellers er du tydelig, strukturert og resultatorientert i din arbeidsmetode.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Solid HR-kompetanse på både operativt og strategisk nivå
 • God forståelse for hvilke markedsføringskanaler og prosesser som fungerer i employer branding
 • Flink til å tenke helhetlig og strategisk, men også handlekraftig og god på gjennomføring
 • Kunne vise til gode resultater innenfor tilsvarende arbeidsoppgaver
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner (norsk og engelsk)
 • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå, innen organisasjon og ledelse, strategi, HR eller tilsvarende

Vi tilbyr:

 • Faglig og personlig utvikling i et spennende konsern
 • Spennende arbeidsoppgaver i en rolle du kan være med å forme selv
 • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, ansvarlighet og nyskaping
 • Mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn
 • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger

Arbeidssted vil være Lysaker, noe reising må påregnes. Stillingen rapporterer til CEO i NRC Group.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Søk på stillingen

Har du øvrige spørsmål, kontakt våre rådgivere i Teft:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no

Vis flere stillinger: