Daglig leder Bjørnar Gilje (t.v) og Jørn Henrik Helleseth, avdelingsleder anlegg i Novaform Bergen.
Daglig leder Bjørnar Gilje (t.v) og Jørn Henrik Helleseth, avdelingsleder anlegg i Novaform Bergen.Foto: Novaform Bergen

Novaform Bergen har ansatt avdelingsleder anlegg

Jørn Henrik Helleseth har begynt stillingen som avdelingsleder anlegg i Novaform Bergen. Helleseth kommer fra stillingen som regionssjef i Stema Rådgivning.

– Vår anleggsavdeling er et klart satsingsområde fremover, og vi er sikre på at Jørn vil gi et viktig bidrag til fortsatt vekst, både i volum samt tiltrekke oss flere kompetente ansatte», sier daglig leder Bjørnar Gilje i Novaform Bergen i en pressemelding.

Ifølge Novaform Bergen er det stor aktivitet i Bergensregionen og på Vestlandet for øvrig innen anleggssektoren. Flere store vei- og kollektivprosjekt, utbygging stamnett strøm, oppgradering VA-anlegg samt mange planlagte og vedtatte industri-prosjekt, kommer de nærmeste årene, skriver Novaform Bergen i meldingen.

– Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven, og jeg er veldig takknemlig for at Novaform har gitt meg denne muligheten. Novaform er et selskap i stor utvikling som ønsker å være i front og som satser på sine medarbeidere, og det var det som gjorde at jeg ønsket å være en del av dette teamet. Jeg skal bidra med min erfaring, og sammen skal vi skape en avdeling med høy kompetanse som vil være med å utvikle og jobbe innenfor anleggsektoren, sier Jørn Henrik Helleseth.

Novaform Bergen ble etablert i 2013, og har vokst til 20 ansatte i 2021.