NRC Gravco hadde en omsetning på 90 millioner kroner i 2022. Nå er hele selskapet kjøpt opp av Norva24.
NRC Gravco hadde en omsetning på 90 millioner kroner i 2022. Nå er hele selskapet kjøpt opp av Norva24. Foto: NRC Gravco

Norva24 kjøper NRC Gravco

Norva24 har inngått en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene og eiendelene i NRC Gravco AS. Oppkjøpet inkluderer også datterselskapet Septic Tank AS.

Ved oppkjøpet av Gravco styrker Norva24 sin markedsposisjon ytterligere innen området infrastruktur under bakken i Stor-Oslo og omegn. Gravco hadde en omsetning på 90 millioner kroner i 2022, opplyser Norva24 i en børsmelding.

– Vi er veldig glade for å ønske Gravco velkommen til Norva24. Å utvide vårt fotavtrykk i Norge ytterligere, er et viktig element på vår reise om å bli et europeisk fyrtårn innen vedlikehold av underjordisk infrastruktur. Ved å innlemme Gravco til Norva24, videreutvikler vi vår markedsledende posisjon i det norske hovedstadsområdet», sier administrerende direktør Henrik Damgaard i Norva24 Group

Gravco leverer Norva24 sine kjernetjenester som tømmetjenester, høytrykkspyling, tank- og rørinspeksjon og rørfornyings-tjenester, samt tilleggstjenester knyttet til infrastruktur under bakken. Selskapet holder til i Oslo og ble etablert i 1977, står det i meldingen.

I November 2017 ble Gravco kjøpt opp av NRC Group ASA, og vi ble en del av et større konsern. Fra 2018 endret selskapet firmanavn til NRC Gravco.

Gravco sysselsetter i dag 40 personer og har en utstyrspark bestående av 33 kjøretøy. Ved å legge Gravco til den nåværende Norva24 virksomheten, i den norske hovedstaden, vil de samlede Norva24 inntektene i Stor-Oslo området og omegn overstige 400 millioner, opplyser Norva24.

– Gravco er et anerkjent selskap med sterke resultater og svært dyktige medarbeidere som ivaretar en relativt ny utstyrspark. Gravco vil passe perfekt inn i det eksisterende oppsettet av Norva24-selskaper og vil forbedre vår tetthet i Stor-Oslo, samtidig som de beholdes som en egen enhet, i tråd med vår desentraliserte lokalavdelingsbaserte forretningsmodell, sier Tore Hansen, landssjef i Norva24 Norge.