Nordskogen tiltrer som ny WSP Norge-direktør

Torsdag 1. november ble Hilde Nordskogen tatt imot av nye kolleger ved WSP Norge sitt hovedkontor i Oslo.

- Jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på jobben og bli kjent med folkene i WSP. Det er så mange dyktige folk her, så mye kompetanse og solide fagmiljøer, så dette blir veldig spennende, sier Nordskogen i en pressemelding.

Tidlig torsdag morgen ble hun møtt av rød løper og bobler i glasset, og mange spente medarbeidere i WSP.

- Det er godt å ha Hilde på plass. Hun bringer med seg masse erfaring og kompetanse, og hun har både evne og vilje til å utvikle og løfte WSP i Norge videre, sier Knut Jonny Johansen, som nå går inn i ny rolle som styreleder i WSP Norge.

- WSP har et veldig sterkt fundament innen både prosjektledelse og prosjektering i Norge, men også i Norden og globalt, og det er moro å få være med og bygge videre på dette, sier den nye toppsjefen.

Hun kommer fra stillingen direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll Norge, hvor Nordskogen også har vært direktør for region øst. Hun har ti års erfaring som byggherredirektør i Statsbygg, og har også vært avdelingsdirektør i samferdselsetaten i Oslo kommune. I tillegg har hun erfaring fra Vegdirektoratet og åtte års anleggserfaring fra Statens vegvesen.