Illustrasjon: Nordic Steel
Illustrasjon: Nordic Steel

Nordic Steel utvider på Bryne

I desember startet Nordic Steel arbeidet med et nytt produksjonsbygg ved anlegget deres på Bryne.

Nordic Steel har all produksjon samlet på Jæren, og det er to år siden det nye hovedkontoret sto klart på Bryne. Året etter bygget de et nytt lagerbygg, og denne gangen er det snakk om et nytt produksjonsbygg på 3.000 kvadratmeter.

- Vi er takknemlig og stolt over at kundene gir oss fornyet tillit igjen og igjen, noe som underbygger behovet for et seriøst, norsk stålsenter. Oppdragene blir flere og størrelsen på prosjektene øker, og med nytt bygg kan vi trygt vokse i lag med kundene. Det er i tråd med strategien vår at vi skal vokse og det er naturlig at vi fortsetter satsingen vår på Bryne, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel i en pressemelding.

Nybygget gjør også at det er behov for flere ansatte, og Nordic Steel skriver at det er snakk om 30-40 arbeidsplasser. I meldingen understreker de at dette gir en solid økning i produksjonskapasiteten.

- Nordic Steel tenker langsiktig, vi er en attraktiv arbeidsplass og skal fortsette å være det i frem-tiden. Nybygget blir topp moderne og virkelig tilrettelagt for morgendagens industri, sier Lobekk.