Erik Urheim (t.v.) og Brian Uhd Hansen er tatt opp som nye partnere i Nordic – Office of Architecture.

Nordic feirer 40 år og utvider med nye partnere

I september 2019 var det 40 år siden det som i dag er Nordic – Office of Architecture begynte å ta form. Nå har firmaet 240 ansatte i fire land og utvider partnergruppen både i Norge og Danmark.

De nye partnerne er Erik Urheim (Norge) og Brian Uhd Hansen (Danmark). I tillegg styrkes selskapet med flere assosierte partnere.

- Erik har holdt styr på noen av de største og mest komplekse prosjektene våre, han er og har vært en spydspiss innen tverrfaglig prosjekteringsledelse og kundehåndtering, sier Eskild Andersen, daglig leder i Nordic.

- Arbeidet hans som prosjekteringsgruppeleder på Oslo lufthavn og nå på Regjeringskvartalet har holdt inspirerende høyt faglig nivå - han har bidratt til å løfte kontoret vårt i over 20 år, så det er en glede at han nå kommer inn som partner, legger Andersen til.

Også i Nordics Danmarkskontor er det utnevnt en ny partner. Brian Uhd Hansen, operativ leder for Nordic DK, har jobbet i selskapet siden 2016, og har jobbet med blant annet Glostrup Neurorehabilitering og Helsingør Sundhedshus.

- Brian har vært en nøkkelperson i utviklingen av kontoret i Danmark. Han er en sterk fagperson, og har gjort en utrolig innsats som prosjekteringsgruppeleder for kontorets største prosjekter, og i sin nye rolle som operativ leder. Han har kontinuerlig jobbet for å utvikle og styrke kontoret, noe vi naturlig nok setter stor pris på, sier Sofie Peschardt, daglig leder i Nordic DK.

Som en del av det strategiske arbeidet med å utvikle firmaet videre tar Nordic også opp ti assosierte partnere som skal bidra til å videre styrke selskapet både faglig og kommersielt. De ti er Diana Cruz ( Sector Lead Urbanism) , Hossam Gadalla ( Sector Lead Commercial) , Håvard Slinde ( Senior Project Leader) , Inger Molne ( Design Director) , Katja Dorsch ( Sector Lead Health) , Marcus Enskat ( Sector Lead Health) , Marianne Lommerud ( Sector Lead Living) , Thomas Fagernes ( Design Director) , Tom Holtmann (Senior Project Leader) og Knut Ramstad (CTO).