Konserndirektør for Norden i Norconsult, Egil Gossé og administrerende direktør for Norconsult Polen, Katarzyna Mazur-Pytlowany. Foto: Norconsult

Norconsult utvider i Polen

Norconsult utvider virksomheten sin i Polen, og åpner nytt kontor i Poznań.

Det skriver Norconsult i en pressemelding mandadg.

Norconsults nye Polen-kontor ligger i Poznań, omtrent 300 kilometer fra både Warszawa og Berlin. Fra før av har Norconsult et kontor i Krakow, som primært jobber innen energisektoren og spesielt med kraftoverføring, heter det i meldingen.

– Norconsult i Polen styrkes nå med dyktige medarbeidere som alle vil bidra med betydelig erfaring fra det polske markedet. Deres spisskompetanse innen blant annet transformatorstasjoner, som omfatter både høyspenning og lavspenning, bidrar til at vi kan tilby de beste løsningene for stadig flere kunder, sier Katarzyna Mazur-Pytlowany, administrerende direktør for Norconsult Polen.

– Vi er godt fornøyde med den utviklingen vi har i Polen, og åpningen av kontoret i Poznań er i tråd med den langsiktige strategien om å styrke Norconsults posisjon i sentrale deler av Europa, kommenterer Egil Gossé, konserndirektør for Norden i Norconsult.