Konserndirektør for Norge i Norconsult, Bård Hernes (fra venstre), daglig leder Runar Henanger i Plan Urban og divisjonsdirektør for plan i Norconsult, Sigurd Rugsland. Foto: Norconsult

Norconsult tar over nytt rådgivermiljø

Norconsult overtar Plan Urban, et tverrfaglig rådgivermiljø med fokus på miljøvennlig arealutvikling og bedre vilkår for kollektivtrafikk, gang- og sykkel.

Det skriver Norconsult i en pressemelding mandag.

− I Plan Urban er vi svært fornøyde med å videreutvikle vår kompetanse innen byutvikling og bærekraftig mobilitet i det vi anser som Norges sterkeste og mest spennende fagmiljø i bransjen. ­Basert på verdigrunnlag, forretningsområder og kultur passer Plan Urban og Norconsult svært godt sammen, sier daglig leder Runar Henanger i Plan Urban.

− Med kjøpet av Plan Urban styrker vi vår posisjon som en toneangivende rådgiver innen samfunnsplanlegging og arealutvikling. Vi gleder oss til å få Plan Urbans dyktige medarbeidere med på laget, og sammen tilby våre kunder og samarbeidspartnere markedets beste tverrfaglige kompetanse og kapasitet, sier Bård Hernes, konserndirektør for Norge i Norconsult, i pressemeldingen.

Samtlige ansatte i Plan Urban vil fortsette i sine stillinger når selskapet fra 1. juli viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, heter det i meldingen. Plan Urban flytter til Norconsult sitt hovedkontor i Sandvika 1. september.