Fra venstre Andreas Saur Brandtsegg, Elin Saur Brandtsegg, Nina Simon og Anders Voll Myhr i Pure Logic AS. Foto: Pure Logic
Fra venstre Andreas Saur Brandtsegg, Elin Saur Brandtsegg, Nina Simon og Anders Voll Myhr i Pure Logic AS. Foto: Pure Logic

Norconsult overtar Pure Logic

Norconsult overtar Pure Logic AS og øker dermed satsingen på beslutningsstøtte, digitalisering og bærekraft.

– Vi ser frem til å bli en del av Norconsult. Sammenslåingen er strategisk viktig for å møte fremtidige markedsmessige muligheter og for å skape grunnlag for videre lønnsom vekst. Pure Logic og Norconsult er en veldig god match faglig og har begge et høyt ambisjonsnivå. Sammen med Norconsult skal vi realisere vår felles visjon for bærekraftige løsninger i stor skala, sier daglig leder Nina Simon i Pure Logic i meldingen.

Pure Logic er et selskap som jobber innen estimerings- og beslutningsteori.

– Metodikken hjelper kundene med å ta gode og bærekraftige beslutninger basert på forenkling og prioritering av store datamengder, skriver selskapet. Pure Logic ble etablert i 2015 og de holder til på Lysaker.

– Med Pure Logic på laget styrker vi vår posisjon som ledende leverandør av programvare og rådgivningstjenester innen digitalisering og bærekraft. Pure Logic har utviklet digitale løsninger som gjør det enklere for kundene våre å ta kloke og bærekraftige valg i prosjekter og strategiprosesser. Vi gleder oss til å få Pure Logics dyktige medarbeidere med på laget, og sammen tilby våre kunder og samarbeidspartnere unik kompetanse innen dette feltet, sier Ola Greiff Johnsen, konserndirektør for Digitalisering i Norconsult i meldingen.

Norconsults datterselskap NoIS overtar Pure Logic i begynnelsen av januar 2022. Samtlige medarbeidere i Pure Logic vil fortsette i sine stillinger når selskapet viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsults forretningsområde Digitalisering.