Foto: NorDan

Foto: NorDan

NorDan viste frem komplett dør- og vindusprogram på Nordbygg

NorDan valgte å vise frem et komplett dør- og vindusprogram med fokus på digitalisering, innovasjon og bærekraft på årets utgave av Nordbygg.

Johannes Rasmussen. Foto: NorDan

Johannes Rasmussen. Foto: NorDan

– Som alltid har NorDan et sterkt fokus på produktenes svært gode energiegenskaper og dokumentert lavt CO2-nivå. Årets Nordbygg har blitt pandemi-utsatt to ganger tidligere, så gjensynsgleden var stor hos både besøkende og 940 utstiller som møttes på Stockholmsmässan. Dette på tross av den alvorlige situasjonen med krig, materialknapphet og uro knyttet til pris, sier markedsdirektør Johannes Rasmussen i NorDan i en melding til Byggeindustrien.

NorDan AB hadde i tillegg til hovedutstillingen en egen stand med et rent fokus på ytterdører.

– Her ble tradisjonelle dører vist frem i nye spennende design og nye løsninger i hel aluminium ble presentert. Blant vinduene ble både nyvinninger og mer etablerte produkter vist frem. Både Screens integrert i produktene og ID Lock montert på ytterdørene hadde stor interesse, skriver NorDan i meldingen.

Rasmussen peker på at bærekraft og digitalisering er en viktig strategisk satsing for NorDan.

– Fra tydelige budskap knyttet opp mot FNs bærekraftsmål til mulighetene med 3D-printing og dokumentasjon gjennom EPDer har vi tatt en sterk posisjon i det svenske markedet, sier Rasmussen.