Anders Roulund sier Bygg Reis Deg er en viktig møteplass for byggebransjen.

NorDan: Stor interesse for aluminiumsnyhet

NorDan har utvidet produktsortimentet sitt. På Bygg Reis Deg viser de fram nye vinduer og dører i hel aluminium.

- Hovednyheten i år er at vi har startet å produsere løsninger i hel aluminium. Vi kan nå levere både vinder og dører i hel aluminium til byggeplass. Dette åpner for helt nye løsninger for alle typer bygg, sier Anders Roulund, marketingsjef i NorDan.

Les også: NorDan lanserer aluminiumsvinduer og dører med profiler fra Sapa

- Vi viser også fram nye stilrene produkter, som passer godt til funkishus og moderne bygg. I tillegg har vi fått utviklet det vi kaller en digital verktøykasse på internett, hvor kundene kan lese mer om produktene de er interesserte i, legger han til.

Roulund sier at mange har vist interesse for de nye produktene, og at det har vært jevnt og godt trykk fra besøkende under hele Bygg Reis Deg.

- Det har vært tett i tett av folk her. Vi hadde spesielt mange besøkende på torsdag og fredag, men også i dag har det vært god pågang. Det er litt vanskelig å beregne, men det virker som det har vært langt flere innom i år enn tidligere, sier han.

Standen deres er også større enn tidligere. Den er på 180 kvadratmeter, mens den tidligere år har vært 150 kvadratmeter.

- Vi skal være markedsledende innen dører og vinduer, og Bygg Reis Deg er en viktig møteplass for oss å profilere oss på. I år har vi også stand rett ved siden av Venta Windows, som vi eier 60 prosent av. Standen er bygd slik at publikum forstår at de to bedriftene hører sammen, sier han.

Les også: